Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä

Jätehuoltotyöntekijää

lomien sijaistukseen Kymenlaakson Jäte Oy:n toimialueen eteläisille jäteasemille.

Edellytämme hakijalta joustavuutta, asiakaspalvelualttiutta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä työskennellä niin tiimin jäsenenä kuin tarvittaessa yksinkin. Odotamme hakijalta aktiivista ja tavoitteellista työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ edellyttää hakijalta B-ajokorttia ja käytettävissä tulee olla auto, pitkistä välimatkoista johtuen.

Tehtävän toimipaikka on Jumalniemen jäteasema Kotkassa. Lomittajan ensisijaisiin tehtäviin kuuluu koko eteläisen alueen jäteasemien lomittaminen. Näihin jäteasemiin luetaan Jumalniemen jäteaseman lisäksi Haminan, Virolahden sekä Lapinjärven jäteasemat.

Myös muut Kymenlaakson Jäte Oy:n toiminta-alueella tapahtuvat lomitustehtävät ovat mahdollisia. Jos lomitustarvetta ei hetkellisesti ole, sijoitetaan käytettävissä oleva resurssi muihin Kymenlaakson Jäte Oy:n toimintoihin. Näitä ovat esim. purkuhallit, Keltakankaan jätekeskus, ekopisteiden ja jäteasemien raivaus/huolto/siivous tai astiaviennit.

Työssä noudatetaan Avainta ry:n työehtosopimusta. Työaika on yleistyöaika 38,25 h/vk. Työ ajoittuu arkisin aikavälille klo 07-20. Myös lauantaityöt ovat mahdollisia. Työ alkaa viimeistään 4.1.2021. Tehtävää täytettäessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kenttätyönjohtaja Joni Korhonen, p. 040 724 2400 tai joni.korhonen(at)kymenlaaksonjate.fi

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi(at)kymenlaaksonjate.fi Viestikenttään otsikko: Jäteasemien lomittaja etelä.

Hakuaika päättyy 29.11.2020 klo 23:59.