Kymenlaakson Jäte Oy -konserni hakee talouspäällikköä vastaamaan yhtiöiden taloushallinnosta ja sen kehittämisestä nykyisen henkilön opintovapaan ajalle vuoden 2022 loppuun saakka.

Kymenlaakson Jäte Oy on Kaakkois-Suomessa toimiva kuntaomisteinen jätehuoltoyhtiö, joka yhdessä tytäryhtiönsä Ekokaari Oy:n kanssa tarjoaa alueen asukkaille ja yrityksille monipuolisia jätehuoltopalveluja. Konsernin liikevaihto vuodelta 2020 oli noin 20 M€ ja yritysten palveluksessa on yhteensä reilut 60 henkilöä.

Talouspäällikön keskeisiä työtehtäviä ovat talousarvioon ja tilinpäätökseen liittyvät valmistelu- ja suunnittelutehtävät, konsernitilinpäätöksen laatiminen, talouden seuranta ja raportointi, kustannuslaskenta ja taloudenhoitoon liittyvä strategiatyö ja pitkän tähtäimen suunnittelu sekä yhtiöiden sijoitus- ja rahoitustoimintaan ja konsernilaskutukseen liittyvät tehtävät. Lisäksi talouspäällikkönä vastaat operatiivisesta taloudesta ja taloushallinnon ylläpidosta. Työtehtäviä voidaan muokata hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaisesti.

Talouspäällikkö toimii talouspalveluiden henkilökunnan esimiehenä ja kuuluu yhtiön johtoryhmään. Hakijalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vahvaa taloushallinnon osaamista ja työkokemusta vastuullisista talousjohdon tehtävistä. Toimialan ja julkisten hankintojen tuntemus katsotaan eduiksi. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen henkilöstöhallinnon tehtävistä.

Sinulla tulee olla hyvät esimies – ja vuorovaikutustaidot, palveluhenkisyyttä ja positiivinen asenne. Olet systemaattinen, oma-aloitteinen ja aikaansaava. Pystyt hahmottamaan laajojakin kokonaisuuksia, etkä pelkää vastuuta ja haluat kehittää ja kehittyä. Erilaiset taloushallinnon ja raportoinnin työkalut ovat sinulle tuttuja ja käytät näppärästi myös Exceliä.

Työssä noudatetaan Avainta ry:n työehtosopimusta. Toimipaikka sijaitsee Kouvolan Keltakankaalla.

Paikka voidaan täyttää jo hakuaikana, heti sopivan henkilön löydyttyä ja tehtävän aloitus on mahdollisimman pian. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kati Manskinen. p. 050 301 8167 tai kati.manskinen@kymenlaaksonjate.fi

Vapaamuotoisiin hakemuksiin tulee liittää ansioluettelo palkkatoiveineen sekä maininta, milloin hakija voi aloittaa tehtävässä.

Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 27.12.2021 kello 23:59.

Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen:

rekrytointi@kymenlaaksonjate.fi Viestikenttään otsikko: Talouspäällikkö