Kymenlaakson Jäte Oy hakee ympäristökouluttajan vanhempainvapaan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen. Ympäristökouluttajana tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat jäteneuvonnan ja ympäristökoulutuksen suunnittelu ja toteuttaminen sekä aineistojen tuottaminen. Kohderyhmänä ovat yhtiön koko toimialueen asukaat, erityisesti koululaiset. Odotamme sinulta hyvää osaamista ympäristöalalta, kasvatus-, opetus- tai neuvontakokemusta sekä esiintymistaitoja.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, vähintään opistotasoinen tai alempi korkeakoulututkinto, esimerkiksi luonto- tai ympäristöalalta. Lisäksi sinulla voi olla jätehuoltoalan osaamista ja kokemusta ympäristökasvatustehtävistä. Kokemus sähköisten koulutus-, etäkokous- ja viestintävälineiden käytöstä ja ryhmien hallinnasta, sekä somekanavien ja seppo-pelialustan tuntemus katsotaan eduksi. Selkeä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito ovat välttämättömiä, samoin ajokortti. Tehtävä edellyttää aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, vastuullisuutta ja kykyä toimia myönteisesti vaihtelevissa vuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa.

Työ on kokopäivätyötä. Pääasiassa käytössä on toimistotyöaika, mutta työtehtäviä voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työskentelyalueena on koko Kymenlaakso sekä Iitti, Mäntyharju ja Lapinjärvi.

Työsuhde alkaa tarkemmin sovittavana ajankohtana tammikuun aikana (viimeistään 31.1.2022) ja jatkuu 31.8.2022 saakka. Koeaika on 1 kk. Työstä maksetaan AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaista kuukausipalkkaa.

Lisätiedot: Viestintäpäällikkö Anne Sironen, p. 040 596 6465. Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa viimeistään 26.12.2021 sähköisesti rekrytointi@kymenlaaksonjate.fi. Kirjoita viestin otsikoksi Ympäristökouluttajan sijaisuus.