Haemme kesäksi 2022 reippaita, täysi-ikäisiä työntekijöitä henkilöstön kesälomien sijaistajiksi. Työssä noudatetaan Avainta ry:n työehtosopimusta. Pohjakoulutusvaatimusta kesätyöpaikkoihin ei ole, mutta vaativimmissa tehtävissä ympäristöalan opinnot tai muu soveltuva koulutus tai kokemus katsotaan eduiksi. Lisäksi työllistämme 15-17 -vuotiaita henkilöitä ns. ruuhka-apulaisen tehtävissä eri jäteasemilla.  

Kesätöitä tarjolla seuraavissa tehtävissä: 

Kymenlaakson Jäte Oy 

Jäteasemat:  

  • Ahlmanintien jäteasema, 2 henkilöä, 4 ja 6 kk työsuhteet sekä ruuhka-apulainen 
  • Jumalniemen jäteasema, 2 henkilöä, 4 kk työsuhteet sekä ruuhka-apulainen 
  • Haminan jäteasema, ruuhka-apulainen 
  • Mäntyharjun jäteasema, 1 henkilö, 3,5 kk työsuhde 
  • Pertunmaa/Mäntyharju, 1 henkilö, 2 kk työsuhde 
  • Keltakangas, Jaala, Kausala, Elimäki, kiertävä jäteasemanhoitaja, 1 henkilö, 3 kk työsuhde 

Jäteasematyö on asiakaspalvelutehtävä: asiakkaan opastus, jätteiden lajittelu sekä kassatyö 

Ruuhka-apulainen ei työskentele kassalla eikä käsittele vaarallisia jätteitä. Ruuhka-apulaisten työsuhteiden kesto on 2 kk.  

  • Jäteasemien työnjohtajan ja ekopisteenhoitajan sijaistaminen, 1 henkilö, 4 kk työsuhde 

Työnjohtaja huolehtii työntekijöiden päivittäisistä työnjohtotehtävistä sekä henkilöstöresurssien ohjaamisesta, yhteydenpidosta urakoitsijoihin, kuljetusliikkeisiin, sekä muihin sidosryhmiin. Ekopisteenhoitaja huolehtii yhtiön hallinnoimien sekä Rinki-ekopisteiden siivoamisesta erillisen viikko-ohjelman mukaisesti. Myös kevyet kunnossapitotyöt ekopisteillä kuuluvat toimenkuvaan. 

  • Kuljetusten asiakaspalvelu, 1 henkilö, 3 kk työsuhde 

Asiakaspalvelun työpiste sijaitsee Keltakankaan toimistolla ja työ on päivätyötä. Kesätyö on asiakaspalvelutyötä kotitalousjätteen kiinteistökohtaisen keräyksen asiakaspalvelutehtävissä. Työ on pääasiassa puhelintyötä. 

Ekokaari Oy 

Jätteenkäsittelylaitos: 

  • Jätehuoltotyöntekijä, lomittaja (1hlö) 3-4 kk, riippuen hakijan tilanteesta 

Keltakankaan jätekeskuksen tuotannon työtehtävät. Työtehtävät sisältävät raskaiden työkoneiden kanssa työskentelyä ja vaativassa (likainen, kylmä, kuuma) laiteympäristössä työskentelyä. Hakijoilta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää ja C-ajokortti katsotaan hakijan eduksi. Työ voi olla vuorotyötä (12 h vuorossa) tai päivätyötä erikseen laadittavan työvuorosuunnitelman mukaisesti. 

Lähetä hakemuksesi tehtävään 28.2. mennessä

Kesätyöt käynnistyvät joko toukokuussa tai kesäkuussa. Viikkotyöajat tehtävissä ovat joko 36,25 h/vk tai 38,25 h/vk tai työtä 12 h vuoroissa (Ekokaari Oy). Osassa tehtäviä työtä voi olla myös kahdessa vuorossa klo 7-20 välisenä aikana, osa on päivätyötä.    

Ilmoita hakemuksessasi selkeästi, mitä tehtävää ensisijaisesti haet ja oletko kiinnostunut vaihtoehtoisesti myös muista avoimista kesätyöpaikoista yhtiössä. Jäteasemien osalta, kerro myös, mikä jäteasema on toiveesi, koska jäteasemat sijaitsevat laajasti, ympäri maakuntaa. 

Kerrothan myös, minkä pituiseen kesätyöjaksoon pystyt sitoutumaan. Kunkin tehtävän työsuhteen kesto on mainittu tehtävän perässä. Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV viimeistään 28.2.2022 klo 23:59 sähköpostitse osoitteeseen: rekrytointi@kymenlaaksonjate.fi 

Viestin otsikkoon Kesätyöntekijä 

Kesätyö Kymenlaakson Jäte -konsernissa  

Kymenlaakson Jäte Oy on Kaakkois-Suomessa toimiva kuntaomisteinen jätehuoltoyhtiö, joka yhdessä tytäryhtiönsä Ekokaari Oy:n kanssa tarjoaa alueen asukkaille ja yrityksille monipuolisia jätehuoltopalveluja. Konsernin liikevaihto vuodelta 2021 oli noin 20 M ja yritysten palveluksessa on yhteensä reilut 60 henkilöä.  

Kymenlaakson Jätteellä on yhteensä 10 jäteasemaa Kymenlaaksossa sekä lisäksi asemat Mäntyharjulla, Lapinjärvellä ja Pertunmaalla. Yrityksen jäteasemilla asioi viime vuoden aikana yhteensä yli 215 000 asiakasta. Konsernilla on monipuoliset jätteenkäsittelytoiminnot Kouvolan Keltakankaalla, missä myös toimisto sijaitsee.