Perusmaksut

Perusmaksu (entinen ekomaksu) laskutetaan kerran vuodessa jokaisesta vakituisesta ja vapaa-ajan asunnosta Haminassa, Iitissä, Kouvolassa, Kotkassa, Lapinjärvellä, Miehikkälässä, Mäntyharjulla, Pertunmaalla, Pyhtäällä ja Virolahdella.

Lue lisää

Kompostointi

Kompostointi palauttaa ruoan ravinteet takaisin kiertoon. Kompostoimalla ruokajätteesi voit myös vähentää jäteastian tyhjennyskertoja. Meiltä saat ohjeita sujuvaan kompostointiin.

Lue lisää

Kiertävät keräykset

Keräysautot kiertävät keräämässä vaarallista jätettä, sähkölaitteita ja metalliromua Haminassa, Iitissä, Kotkassa, Kouvolassa, Lapinjärvellä, Miehikkälässä, Mäntyharjulla, Pertunmaalla, Pyhtäällä ja Virolahdella.

Katso aikataulut

Noutopalvelut

Järjestämme osalla alueistamme maksullisia puutarhajätteiden, isojen jätteiden, joulukuusien ja maatilamuovien noutopalveluita. Tarkista oman alueesi palvelut alla olevasta linkistä.

Katso aikataulut

Lietteiden kuljetus Mäntyharjulla

Hoidamme sako- ja umpikaivojen tyhjennykset Mäntyharjulla. Tyhjennykset voidaan tehdä tilauksesta tai säännöllisesti, tietyin välein.

Lue lisää

Saariston jätehuolto

Haminan, Kotkan, Pyhtään ja Virolahden saariston asukkaiden jätehuolto on järjestetty lukituilla yhteisastioilla. Avaimen astioihin saa Kymenlaakson Jätteeltä, vuosimaksun maksamalla.

Lue lisää