Jätteenkuljetukset

Hoidamme asukkaiden jäteastian tyhjennykset Iitissä, Kotkassa, Kouvolassa ja Mäntyharjulla. Näissä kunnissa vastuullamme on loppujäte ja biojäte, mutta järjestämme myös hyötyjätteiden kuljetuksia. Muissa alueemme kunnissa asukas valitsee itse jätteenkuljetusyrityksen, jonka kanssa sopii tyhjennyksistä.

Kiertävät keräykset

Keräysautot kiertävät keräämässä vaarallista jätettä, sähkölaitteita ja metalliromua Haminassa, Iitissä, Kotkassa, Kouvolassa, Lapinjärvellä, Miehikkälässä, Mäntyharjulla, Pertunmaalla, Pyhtäällä ja Virolahdella.

Katso aikataulut

Noutopalvelut

Järjestämme osalla alueistamme maksullisia puutarhajätteiden, isojen jätteiden, joulukuusien ja maatilamuovien noutopalveluita. Tarkista oman alueesi palvelut alla olevasta linkistä.

Katso aikataulut

Palvelut yrityksille

Yritykset vastaavat itse jätteenkuljetusten järjestämisestä. Pieniä määriä yritysten jätteitä (ei pilaantuvaa jätettä, ei vaarallista jätettä) otetaan vastaan jäteasemilla. Kuorma-autokuormat tuodaan Keltakankaan jätekeskukseen, jossa yrityspalveluista vastaa pääasiassa Ekokaari Oy.

Lue lisää

Neuvontapalvelut kouluille

Tarjoamme kouluille maksuttomia, jäteaiheisia oppitunteja. Sisältöjä voidaan soveltaa oppiaineen ja opettajan tavoitteen mukaan. Oppilasryhmät voivat myös vierailla Keltakankaan Roskapolulla.

Lue lisää