Joulun ja uudenvuoden aatto- ja pyhäpäivät vaikuttavat Kymenlaakson Jäte Oy:n jäteasemien ja Keltakankaan jätekeskuksen aukioloaikoihin. Pyhien vuoksi myös jäteastioiden tyhjennykset voivat siirtyä totuttua aiemmaksi tai myöhemmäksi.

Jäteasemien ja jätekeskuksen aukioloajat

Aatonaattona 23.12. palvelevat Ahlmanintien, Haminan, Elimäen ja Jumalniemen jäteasemat klo 9-15. Keltakankaan jäteasema ja jätekeskus ovat avoinna klo 7-16.

Jouluaattona 24.12. on avoinna Korsmalmin jäteasema Lapinjärvellä klo 9-14. Muut jäteasemat ja Keltakankaan jätekeskus ovat kiinni. Kotkan Jumalniemen jäteasemalla on kuitenkin mahdollisuus itsepalveluasiointiin klo 9-18.

Joulunpyhinä 25.–26.12. kaikki jäteasemat ja Keltakankaan jätekeskus ovat kiinni. Kotkan Jumalniemen jäteasemalla on kuitenkin mahdollisuus molempina päivinä itsepalveluasiointiin klo 9-18.

27.-30.12. jäteasemat sekä Keltakankaan jätekeskus palvelevat normaalien aukioloaikojensa mukaisesti. Tarkista täältä asemakohtaiset aukioloajat.

Uudenvuodenaattona 31.12. ovat avoinna Ahlmanintien, Jaalan, Jumalniemen, Haminan ja Mäntyharjun jäteasemat klo 9-15. Korsmalmin jäteasema Lapinjärvellä palvelee klo 9-14. Keltakankaan jäteasema ja jätekeskus palvelevat klo 7-16.

Uudenvuodenpäivänä 1.1. kaikki jäteasemat ja jätekeskus ovat kiinni. Kotkan Jumalniemen jäteasemalla on kuitenkin mahdollisuus itsepalveluasiointiin klo 9-18.

Loppiaisena 6.1. kaikki jäteasemat ja Keltakankaan jätekeskus ovat kiinni. Kotkan Jumalniemen jäteasemalla on kuitenkin mahdollisuus  itsepalveluasiointiin klo 9-18.

Jäteastioiden tyhjennykset

Joulun ja uudenvuoden tienoilla jäteastian tyhjennyspäivä voi siirtyä päivän tai kaksi totuttua aiemmaksi tai myöhemmäksi.

Jouluaattona jäteastioita on mahdollista tyhjentää klo 12:een saakka. Joulupäivänä 25.12. jätteenkuljetuksia ei tehdä.

Jotta kaikki suunnitellut tyhjennykset saadaan tehdyksi, voivat jäteautot olla liikkeellä myös viikonloppuisin sekä tapaninpäivänä, uudenvuodenpäivänä ja loppiaisena.

Arkipyhäviikkojen tyhjennyksiä voidaan aloittaa jo edellisen viikon viikonloppuna.

Koska tyhjennyspäivä voi muuttua, jäteastia on hyvä pitää aina näkyvillä. Astiassa on paremmin tilaa, kun jätteet lajittelee ja pakkaa tiiviisti.

Jätteenkuljetusten asiakaspalvelu palvelee arkisin ma-pe klo 9-15. Asiakaspalvelu on suljettu jouluaattona 24.12. ja loppiaisena 6.1.