Joulun ja uudenvuoden aatto- ja pyhäpäivät vaikuttavat Kymenlaakson Jäte Oy:n jäteasemien ja Keltakankaan jätekeskuksen aukioloaikoihin. Pyhien vuoksi myös jäteastioiden tyhjennykset voivat siirtyä totuttua aiemmaksi tai myöhemmäksi.

Jäteasemien ja jätekeskuksen aukioloajat

Aatonaattona 23.12. palvelevat Ahlmanintien, Kausalan, Korian, Haminan ja Jumalniemen jäteasemat klo 9-15. Keltakankaan jäteasema ja jätekeskus ovat avoinna klo 7-16.

Jouluaattona 24.12. on avoinna Korsmalmin jäteasema Lapinjärvellä klo 9-14. Muut jäteasemat ja Keltakankaan jätekeskus ovat kiinni.

Joulunpyhinä 25.–26.12. sekä su 27.12. kaikki jäteasemat ja Keltakankaan jätekeskus ovat kiinni.

Ma 28.12. palvelevat Ahlmanintien, Keltakankaan, Kausalan, Korian, Jumalniemen, Mäntyharjun ja Haminan jäteasemat sekä Keltakankaan jätekeskus normaalien aukioloaikojensa mukaisesti.

Ti 29.12. ovat avoinna Ahlmanintien, Keltakankaan, Kausalan, Jumalniemen, Mäntyharjun ja Haminan jäteasemat sekä Keltakankaan jätekeskus normaalien aukioloaikojensa mukaisesti.

Ke 30.12. palvelevat Ahlmanintien, Keltakankaan, Kausalan, Korian, Jumalniemen ja Haminan jäteasemat sekä Keltakankaan jätekeskus normaalien aukioloaikojensa mukaisesti.

Uudenvuodenaattona 31.12. ovat avoinna Ahlmanintien, Elimäen, Jumalniemen ja Haminan jäteasemat klo 9-15. Keltakankaan jäteasema ja jätekeskus palvelevat klo 7-16.

Uudenvuodenpäivänä 1.1. sekä loppiaisena 6.1. kaikki jäteasemat ja Keltakankaan jätekeskus ovat kiinni.

Jäteastioiden tyhjennykset

Joulun ja uudenvuoden tienoilla jäteastian tyhjennyspäivä voi siirtyä päivän tai kaksi totuttua aiemmaksi tai myöhemmäksi.

Jouluaattona jäteastioita on mahdollista tyhjentää klo 12:een saakka. Joulupäivänä 25.12. jätteenkuljetuksia ei tehdä.

Jotta kaikki suunnitellut tyhjennykset saadaan tehdyksi, voivat jäteautot olla liikkeellä myös viikonloppuisin sekä tapaninpäivänä, uudenvuodenpäivänä ja loppiaisena.

Arkipyhäviikkojen tyhjennyksiä voidaan aloittaa jo edellisen viikon viikonloppuna.

Koska tyhjennyspäivä voi muuttua, jäteastia on hyvä pitää aina näkyvillä. Astiassa on paremmin tilaa, kun jätteet lajittelee ja pakkaa tiiviisti.

Jätteenkuljetusten asiakaspalvelu palvelee arkisin ma-pe klo 9-15. Asiakaspalvelu on suljettu jouluaattona 24.12., joulupäivänä 25.12., uudenvuodenpäivänä 1.1. ja loppiaisena 6.1.