Jumalniemen jäteaseman yhteydessä palveleva kierrätysmyymälä Goodwill Jumalniemi juhlii yksivuotissyntymäpäiviään sekä myymälään äskettäin avatun käsityö- ja askarteluosaston, Arvo Shopin, avajaisia 8.–12.2.2021. Nousevan kierrätystrendin myötä asiakkaita käy koko ajan aktiivisemmin ostoksilla ja lahjoittamassa myymälässä, joka löytyy osoitteesta Uittoväylä 10, 48600 Kotka.

Helmikuussa 2020 avautuneeseen Goodwill Jumalniemen kierrätysmyymälään on keskitetty laaja valikoima käsityö- ja askartelumateriaaleja Arvo Shop -nimiselle osastolle. Lisäksi myynnissä on runsaasti muuta kierrätystavaraa sisustustuotteista huonekaluihin. Poistonurkka €xitistä voi tehdä löytöjä yhdellä eurolla.

–Kierrätystrendin ollessa kuumimmillaan on koronatilanne tuonut lisää aikaa olla kotona. Tällöin kaikki tee se itse -henkiset ovat löytäneet enemmän aikaa käsitöille ja askartelulle. Halusimme helpottaa materiaalien hankintaa ja loimme Jumalniemeen keskitetyn, kierrätettyjen käsityö- ja askartelumateriaalien osaston, Goodwillin aluepäällikkö Jonna Tykkä sanoo.

Juhlaviikolla kaikki normaalihintaiset kierrätystuotteet ja Arvo by Goodwill -uusiotuotteet ovat myynnissä puoleen hintaan. Perjantaina 12.2.2021 juhlaviikon mittaan myymälässä arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan Sotek-säätiön Femma-käsityöpajalla tuunattu torsonukke, yksi Arvo by Goodwill -uusiotuote ja kaksi lahjakorttia Goodwilliin.

Viisipäiväisellä juhlarupeamalla halutaan taata, että ihmiset pääsevät koronatilanne huomioiden juhlimaan väljästi myymälään. Goodwill Jumalniemi ottaa lahjoituksena vastaan kaikkea myyntikelpoista tavaraa, huonekaluja ja tekstiilejä. Ne on helppo jättää myymälään sen aukioloaikoina maanantaista perjantaihin kello 10–17 tai myymälän vieressä olevaan keräyskonttiin, johon lahjoituksia voi jättää myös myymälän aukioloaikojen ulkopuolella.

Ensimmäisen toimintavuotensa aikana Jumalniemen myymälälle löysi lähes 1200 lahjoittajaa. Vuonna 2020 yhteensä 27903 henkilöä lahjoitti tavaraa ja tekstiiliä eteläisen Kymenlaakson ja itäisen Uudenmaan alueen Goodwill-myymälöihin. Jäteasemalla työskentelee myös jäteneuvoja, joka palvelee asiakkaita Goodwill-myymälän aukioloaikojen puitteissa ja opastaa heitä lajittelemaan jätteet oikeisiin keräysastioihin.

Lisätietoja:
Jukka-Pekka Keronen, palvelupäällikkö/Sotek-säätiö sr
044 777 0337
jukka-pekka.keronen@sotek.fi