Kiertävä jäteasema piipahtaa Virolahdella lauantaina 23. helmikuuta. Kymenlaakson Jäte Oy tuo jäteaseman palvelut päivän ajaksi virolahtelaisten käytettäväksi, koska Virolahdella ei ole omaa kiinteää jäteasemaa.

Kiertävä jäteasema palvelee Virolahdella lauantaina 23.2. klo 9–13.
Paikkana on entinen kunnan varikko, osoitteessa Opintie 5.

– Jos palvelu osoittautuu suosituksi, voimme tehdä tästä säännöllisesti toistuvan tapahtuman, kertoo kenttäpäällikkö Janne Karhu Kymenlaakson Jätteeltä.

Ensimmäisen kerran kunniaksi 50 ensimmäiselle kävijälle on tarjolla lämmintä mehua ja munkkeja. Paikalla on Kymenlaakson Jätteen henkilökuntaa, jolle voi kertoa toiveensa jätehuollon palveluiden kehittämisestä Virolahdella.

Ohjeita keräykseen tulevalle

Kiertävällä jäteasemalla otetaan vastaan jätteitä samoilla periaatteilla ja samoilla hinnoilla kuin vakituisilla jäteasemilla. Keräykseen otetaan enintään henkilöauton peräkärryyn mahtuva määrä lajiteltua jätettä. Öljyä otetaan vastaan vain pieniä määriä, ei tynnyreitä.

Maksuttomat jätteet:

Maksulliset jätteet:

Maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortit.

Keräykseen ei oteta kyllästettyä puuta, asbestia eikä pilaantuvaa talousjätettä. Hyötyjätteet, kuten paperi, kartonki ja lasipakkaukset, pyydämme viemään mieluiten ekopisteille.