Jäteasemat suljettuina pääsiäispyhinä

Kymenlaakson Jätteen kaikki jäteasemat sekä Keltakankaan jätekeskus ovat suljettuina pääsiäisen arkipyhinä eli perjantaina 7.4. ja maanantaina 10.4.

Lauantaina 8.4. palvelevat normaalien aukioloaikojen mukaisesti:

  • Mäntyharjun jäteasema klo 9-14,
  • Kouvolassa Ahlmanintien jäteasema klo 9-15,
  • Kotkassa Jumalniemen jäteasema klo 9-15,
  • Lapinjärvellä Korsmalmin jäteasema klo 9-14
  • Miehikkälän jäteasema 9-13

Itsepalveluasiointi Jumalniemen jäteasemalla on mahdollista sunnuntaina 9.4. sekä pääsiäisen arkipyhinä eli perjantaina 7.4. ja maanantaina 10.4. klo 9-18, kun palvelun ostaa etukäteen verkkokaupasta.

Pääsiäispyhät voivat siirtää jäteastian tyhjennyspäivää

Jätteenkuljetuksia ei tehdä pitkäperjantaina 7.4. Pääsiäispäivinä 9.-10.4. jäteastioita voidaan jätehuoltomääräysten mukaan tyhjentää kello 10-20 välisenä aikana.

Jotta kaikki pääsiäisviikolle suunnitellut tyhjennykset saadaan tehtyä, on joitakin reittejä alettu ajaa jo viime viikonloppuna 1.4. Jäteautot voivat olla liikkeellä myös lauantaina 8.4. ja 15.4.

Pääsiäisen tienoilla jäteastian tyhjennyspäivä voi siirtyä totutusta päivän tai kaksi aiemmaksi tai myöhemmäksi. Jäteastia onkin syytä pitää aina näkyvillä, jotta se saadaan tyhjennettyä.

Asiakaspalvelu

Myös jätteenkuljetusten asiakaspalvelu sekä jäteneuvonta ovat suljettuina pitkäperjantaina 7.4. sekä toisena pääsiäispäivänä 10.4. Pyhien aikaan voit kuitenkin asioida sähköisen asioinnin kautta ja lajitteluun löydät apua jätehaun kautta.

Iloista pääsiäistä!