Kotitalouksien tuomat joulukuuset ja uudenvuoden tinat otetaan maksutta vastaan kaikilla Kymenlaakson Jätteen jäteasemilla. Huomaathan, että uudenvuodenaattona jäteasemat palvelevat klo 9-15 ja uudenvuodenpäivänä sekä loppiaisena jäteasemat ovat suljettuina.

Kouvolan, Iitin, Kotkan ja Mäntyharjun taloyhtiöistä joulukuuset noudetaan jätepisteiden viereltä, ellei isännöitsijä ole perunut palvelua. Taloyhtiöissä asuvien tulee siis noudattaa oman isännöitsijänsä antamaa ohjeistusta. Jäteastioihin kuusia ei kuitenkaan saa laittaa.

Joulukuusten noutopalvelu on tilattavissa pientalojen asukkaille Kotkan alueella. Kuusen nouto on maksullista. Lue lisää ja tee tilaus täältä.

Kouvolan ja Iitin taajamissa kotitalouksia palvelee kiertävä kuusikeräys, joka pysähtyy monilla hyötyjätepisteillä 11. tammikuuta alkavalla viikolla. Keräyksessä otetaan vastaan myös uudenvuoden tinat. Katso keräysaikataulut täältä.

Uudenvuoden tinat tulee toimittaa jäteasemille, koska tinat ovat vaarallista jätettä. Tinat voi myös säilyttää ja käyttää uudelleen ensi vuonna.