Suuren suosion saavuttaneet Tavaranvaihtopäivät järjestetään Kouvolassa tänä keväänä toukokuussa, pe ja la 13.- 14.5. Ajankohta on vähän tavallista myöhempi, usein tapahtuma on järjestetty jo huhtikuussa.

Tavaranvaihtopäivät näyttää vakiinnuttaneen asemansa kierrätysmyönteisten kouvolalaisten kevään tapahtumakalenterissa.  Keväisin ja syksyisin järjestettävä Tavaranvaihtopäivät houkuttelee tavallisesti kahden päivän aikana noin 2 000 – 3 000 kävijää.

Tutut tilat ja aukioloaika

Tapahtuma järjestetään Kouvolan keskustassa kävelykatu Manskin varrella, entisen Suomalaisen kirjakaupan tiloissa (osoite: Kauppalankatu, Kouvola). Ovet ovat avoinna perjantaina 13.5. kello 10–17 ja lauantaina 14.5. kello 10–14.

Tuo tullessas, vie mennessäs

Tavaranvaihtopäivillä tarpeettomaksi käynyt mutta vielä käyttökelpoinen tavara voi löytää uuden käyttäjän. Tavaranvaihtopäiville voi siis tuoda ehjiä, puhtaita ja käyttökelpoisia tavaroita ja viedä mukanaan mitä haluaa – ilmaiseksi.
Tavaranvaihtoon voi tuoda hyväkuntoisia vaatteita, kodintekstiilejä, astioita ja muita kodin tarvikkeita, pieniä kodinkoneita, leluja ja vaikkapa koruja. Kirjoja tapahtumassa ei kuitenkaan voida ottaa vastaan.