Vuoden ensimmäinen jäteasemapäivä Virolahdella järjestetään tulevana lauantaina 25.2. Paikalla on tänäkin vuonna myös Goodwill-kierrätysmyymälän käyttökelpoisten tavaroiden keräyspalvelu. Käyttökelpoiset tavarat viedään Goodwill-kierrätysmyymälään ja niistä saatu tuotto käytetään kokonaisuudessaan paikalliseen työllistämistoimintaan. Lisätietoa: www.goodwill.fi

Ensimmäistä kertaa kiertävälle jäteasemalle voi tuoda nyt myös poistotekstiilit, jotka otetaan vastaan maksutta. Poistotekstiilin keräykseen voi tuoda kuivat ja puhtaat, mutta käyttökelvottomat vaatteet ja kodintekstiilit, kuten takit, housut, lakanat ja pyyhkeet.

Aika: lauantai 25.2. kello 9-13

Paikka: Opintie 4, Virojoki

Kiertävä jäteasema ja käyttökelpoisten tavaroiden keräyspalvelu käy Virolahdella myös huhtikuussa, jolloin jäteasemapäivä on 29.4.

Mitä keräykseen voi tuoda?

Jäteasemalle voi tuoda sellaisia jätteitä, jotka eivät mahdu tai joita ei voi laittaa kodin jäteastioihin tai ekopisteiden keräysastioihin. Jäteasemalle voi tuoda enintään henkilöauton peräkärryyn mahtuvan määrän lajiteltuja jätteitä. Öljyä otetaan vastaan vain pieniä määriä, ei tynnyreitä.

Maksuttomat jätteet:

Maksulliset jätteet:

Maksuvälineenä käyvät pankki- ja luottokortit sekä MobilePay.

Keräykseen ei oteta kyllästettyä puuta, asbestia, autonrenkaita eikä pilaantuvaa talousjätettä.

Käyttökelpoisten tavaroiden keräykseen voi tuoda maksutta siistejä ja ehjiä:

  • vaatteita, kenkiä ja kodintekstiilejä
  • astioita ja kodintavaroita
  • harrastusvälineitä ja kirjoja
  • huonekaluja