Virolahden huhtikuun jäteasemapäivä järjestetään tulevana lauantaina 29.4. Huhtikuusta eteenpäin kiertävä jäteasema tulee Virolahdelle kesäkaudella joka kuukauden viimeinen lauantai aina lokakuuhun asti. Poikkeuksena kesäkuun jäteasemapäivä, joka on juhannuksesta johtuen viikkoa aikaisemmin eli 17.6. Kesäkauden tulevat jäteasemapäivät löydät täältä.

Kiertävään keräykseen voi tuoda nyt myös poistotekstiilit, jotka otetaan vastaan maksutta. Keräykseen otetaan kuivat ja puhtaat, mutta käyttökelvottomat vaatteet ja kodintekstiilit, kuten takit, housut, lakanat ja pyyhkeet.

Paikalla on tuttuun tapaan Goodwill-kierrätysmyymälän käyttökelpoisten tavaroiden keräyspalvelu.

Aika: lauantai 29.4. kello 9-13

Paikka: Opintie 4, Virojoki

Kiertävä jäteasema ja käyttökelpoisten tavaroiden keräyspalvelu tulee Virolahdelle jälleen toukokuussa, jolloin jäteasemapäivä on 27.5.

Mitä keräykseen voi tuoda?

Jäteasemalle voi tuoda sellaisia jätteitä, jotka eivät mahdu tai joita ei voi laittaa kodin jäteastioihin tai ekopisteiden keräysastioihin. Jäteasemalle voi tuoda enintään henkilöauton peräkärryyn mahtuvan määrän lajiteltuja jätteitä. Öljyä otetaan vastaan vain pieniä määriä, ei tynnyreitä.

Maksuttomat jätteet:

Maksulliset jätteet:

Maksuvälineenä käyvät pankki- ja luottokortit sekä MobilePay.

Keräykseen ei oteta kyllästettyä puuta, asbestia, autonrenkaita eikä pilaantuvaa talousjätettä.

Käyttökelpoisten tavaroiden keräykseen voi tuoda maksutta siistejä ja ehjiä:

  • vaatteita, kenkiä ja kodintekstiilejä
  • astioita ja kodintavaroita
  • harrastusvälineitä ja kirjoja
  • huonekaluja

Käyttökelpoiset tavarat viedään Goodwill-kierrätysmyymälään ja niistä saatu tuotto käytetään kokonaisuudessaan paikalliseen työllistämistoimintaan. Lisätietoa: www.goodwill.fi