Virolahden syyskuun jäteasemapäivä järjestetään tulevana lauantaina 30.9. Paikalla on tuttuun tapaan Goodwill-kierrätysmyymälän käyttökelpoisten tavaroiden keräyspalvelu. Seuraava jäteasemapäivä on 28.10.

Aika: lauantai 30.9. kello 9-13

Paikka: Opintie 4, Virojoki

Mitä keräykseen voi tuoda?

Jäteasemalle voi tuoda sellaisia jätteitä, jotka eivät mahdu tai joita ei voi laittaa kodin jäteastioihin tai ekopisteiden keräysastioihin. Jäteasemalle voi tuoda enintään henkilöauton peräkärryyn mahtuvan määrän lajiteltuja jätteitä. Öljyä otetaan vastaan vain pieniä määriä, ei tynnyreitä.

Huom! Nestemäiset jätteet tulee tuoda keräykseen ehjissä ja tiiviisti suljetuissa pakkauksissa.

Maksuttomat jätteet:

Maksulliset jätteet:

Maksuvälineenä käyvät pankki- ja luottokortit sekä MobilePay.

Keräykseen ei oteta kyllästettyä puuta, asbestia, autonrenkaita eikä pilaantuvaa talousjätettä.

Käyttökelpoisten tavaroiden keräykseen voi tuoda maksutta siistejä ja ehjiä:

  • vaatteita, kenkiä ja kodintekstiilejä
  • astioita ja kodintavaroita
  • harrastusvälineitä ja kirjoja
  • huonekaluja

Käyttökelpoiset tavarat viedään Goodwill-kierrätysmyymälään ja niistä saatu tuotto käytetään kokonaisuudessaan paikalliseen työllistämistoimintaan. Lisätietoa: www.goodwill.fi

Palveluja perusmaksulla

Tiesitkö, että Virolahden kiertävän jäteasemapalvelun järjestämiskuluja rahoitetaan jätehuollon perusmaksulla (entinen ekomaksu)? Jätehuollon perusmaksu (entinen ekomaksu) on asuntokohtainen vuosimaksu, jolla rahoitetaan asukkaille käyttöhetkellä maksuttomia tai alikatteisia jätehuoltopalveluja sekä jätehuollon viranomaistoimintaa. Lue lisää perusmaksusta täältä.