Kausalan jäteasema on avoinna toukokuun ajan myös lauantaisin klo 9-14. Normaalisti jäteasema on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin.

Pertunmaan jäteasema on avoinna toukokuusta syyskuun loppuun myös lauantaisin klo 9-14. Normaalisti jäteasema on avoinna keskiviikkoisin.

Haminan jäteasema on avoinna toukokuun ajan myös lauantaisin klo 9-15. Normaalisti jäteasema on avoinna maanantaista perjantaihin.

Jäteasemilla vastaanotetaan mm. kevään puutarhajätteitä ja paljon muuta

Haketuskelpoisten oksien ja risujen vastaanotto on maksutonta kaikilla Kymenlaakson Jätteen jäteasemilla.

Haravointijäte on maksullista kaikilla jäteasemilla, lukuun ottamatta Keltakankaan jätekeskuksessa sijaitsevaa Keltakankaan jäteasemaa, jossa haravointijäte on maksutonta. Keltakankaalla haravointijäte voidaan ottaa maksutta, koska se käsitellään paikan päällä, eikä rahtikuluja synny.

Puutarhajätteiden lisäksi jäteasemilla otetaan vastaan myös muita lajiteltuja jätteitä, joita ei voi laittaa kiinteistön jäteastioihin. Osa jätteistä otetaan maksutta vastaan ja osasta peritään maksu. Maksutta otetaan vastaan esimerkiksi kodin vaaralliset jätteet, sähkölaitteet ja metalliromut.

Hinnaston ja tarkemmat lajitteluohjeet saa Kymenlaakson Jätteen verkkosivuilta www.kymenlaaksonjate.fi sekä suoraan jäteasemalta.