Tilaukset verkkolomakkeella elokuussa, noudot maatiloilta syyskuussa

Kymenlaakson Jäte järjestää maksullisen muovien noutopalvelun maatiloille. Palvelu on tilattavissa Haminaan, Virolahdelle, Iittiin ja Kouvolaan, Kotkaan ja Pyhtäälle sekä Mäntyharjulle ja Lapinjärvelle. Tilauksia otetaan vastaan 3.-28.8. välisenä aikana. Noudot tehdään syyskuussa.

Keräykseen kelpaavat sellaiset muovit, jotka voidaan uusiokäyttää materiaalina tai hyödyntää energiana. Eri muovilaadut tulee kuitenkin lajitella maatiloilla omiin kasoihinsa ennen noutoa, koska ne vaativat erilaisen jatkokäsittelyn.

Omiin kasoihinsa pitää kerätä seuraavat:

  1. Muovikalvot, kuten auma-, kate- ja paalimuovit, lavahuput ja tavalliset pienet muovisäkit
  2. Kovat muovit, kuten kanisterit ja tynnyrit
  3. Suursäkit
  4. Paaliverkot

Keräykseen ei oteta PVC-muoveja, kuten pressuja, muoviletkuja tai muoviputkia.

Tilaukset verkkolomakkeella

Noutopalvelun voi tilata verkkolomakkeella, joka löytyy täältä. Vaihtoehtoisesti noudon voi tilata puhelimitse keräyksen hoitavalta Läänin Kuljetus Oy:ltä numerosta 05 230 7300, arkisin kello 8-15.

Noudon hinta on 15 €/ irto-m3. Ensisijaisia maksuvaihtoehtoja ovat pankkikortti tai lasku. Laskutettaessa laskutuslisä on 6,20 €. Hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Noudot tehdään Kotkassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Haminassa viikoilla 36 ja 37 (31.8-13.9.), Lapinjärvellä, Iitissä, Kouvolassa ja Mäntyharjulla viikoilla 38 ja 39 (14.-27.9.).