Tämän vuoden ekomaksujen laskutus Miehikkälässä on alkanut. Laskutuksen hoitaa Kymenlaakson Jäte Oy ja maksujen tuotto tilitetään Miehikkälän kuntaan.

Ekomaksu laskutetaan kerran vuodessa jokaisesta asunnosta Miehikkälässä. Lasku lähetetään kiinteistön omistajalle. Asunto-osakeyhtiöiden ekomaksu lähetetään taloyhtiöille.

Ekomaksun määrä perustuu asunnon käyttötarkoitukseen ja asuntotyyppiin. Voimassaolevat maksut on luettavissa hinnastosta.

Mikä ekomaksu on?

Ekomaksuilla katetaan jätehuollon palveluita, kuten ekopisteitä, keräyspalveluita, jäteasemia ja jäteneuvontaa. Ekomaksulla ei kateta jäteastioiden tyhjennyksiä, jätteenkuljetusta tai jätteenkäsittelyä. Jätehuollon palveluiden käyttö tai käyttämättömyys ei vaikuta ekomaksun maksuvelvollisuuteen. Lisätietoa ekomaksusta saa tästä tiedotteesta.

Laskutuksen asiakaspalvelu

Ekomaksulaskutukseen liittyvistä muutoksista voi ilmoittaa helpoiten sähköisessä asioinnissa. Laskutukseen saa yhteyden myös sähköpostilla ekolaskutus(at)kymenlaaksonjate.fi tai puhelimitse 05 744 3445 (ma-pe 9-15).