Lauantaina 28.5. asioiminen Mäntyharjun jäteasemalla on erityisen herkullista. Sata ensimmäistä asiakasta saa silloin mehua ja munkkeja. Tarjottavat tulevat paikallisilta tuottajilta.

Herkuttelun lomassa voi myös kysyä mieltä askarruttavia, jätehuoltoon liittyviä kysymyksiä. Kymenlaakson Jäte Oy:n henkilökuntaa on paikalla kertomassa vaikkapa lajittelusta, kompostoinnista tai kesäasukkaan jätehuollosta.

Tempauksen tarkoituksena on tuoda Mäntyharjun jäteasemaa tutuksi sekä alueen vakituisille asukkaille että kesäasukkaille. Samalla muistutetaan jäteaseman uudistuneista aukioloajoista.

Käytössä normaali hinnasto

Lauantaina vietetään myös Siivouspäivää ympäri Suomea. Jos päivän kunniaksi tulee karsittua turhia tavaroita nurkistaan, voi ne toimittaa jäteasemalle. Jätteitä vastaanotetaan lauantaina tavanomaiseen tapaan, normaalin hinnaston mukaisesti. Esimerkiksi kodin vaaralliset jätteet, sähkölaitteet ja metallit otetaan vastaan maksutta.

Mäntyharjun jäteasema palvelee osoitteessa Kaatopaikantie 79, vain noin viiden minuutin ajomatkan päässä Mäntyharjun keskustasta.

Jäteasema on avoinna

maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin klo 10.30–18 (ympäri vuoden)
lauantaisin klo 9–14 (huhti-lokakuussa)