Pääsiäispyhät voivat siirtää jäteastian tyhjennyspäivää

Jätteenkuljetuksia ei tehdä pitkäperjantaina 29.3. Pääsiäispäivinä su 31.3.– ma 1.4. jäteastioita voidaan jätehuoltomääräysten mukaan tyhjentää kello 10–20 välisenä aikana.

Jotta kaikki pääsiäisviikoille suunnitellut tyhjennykset saadaan tehtyä, aletaan joitakin reittejä ajaa jo lauantaina 23.3. Jäteautot voivat olla liikkeellä myös lauantaina 30.3. ja lauantaina 6.4.

Pääsiäisen tienoilla jäteastian tyhjennyspäivä voi siirtyä totutusta päivän tai kaksi aiemmaksi tai myöhemmäksi. Jäteastia onkin syytä pitää aina näkyvillä, jotta se saadaan tyhjennettyä.

Jätteenkuljetusten asiakaspalvelu on suljettu pitkäperjantaina 29.3. sekä toisena pääsiäispäivänä maanantaina 1.4. Pyhien aikana voi kuitenkin asioida sähköisen asioinnin kautta.

Jäteasemat ja jätekeskus suljettuina pääsiäispyhinä

Kymenlaakson Jätteen jäteasemat sekä Keltakankaan jätekeskus ovat suljettuina pääsiäisen arkipyhinä eli perjantaina 29.3. ja maanantaina 1.4.

Huomaa! Kiirastorstaina 28.3. Keltakankaan jätekeskus ja Keltakankaan jäteasema sulkeutuvat poikkeuksellisesti jo kello 16.

Lauantaina 30.3. jäteasemat palvelevat normaalien aukioloaikojensa mukaisesti. Avoinna ovat Mäntyharjun jäteasema klo 9–14, Miehikkälän jäteasema 9–13, Kouvolassa Ahlmanintien jäteasema klo 9–15, Kotkassa Jumalniemen jäteasema klo 9–15 ja Lapinjärvellä Korsmalmin jäteasema klo 9–14.

Itsepalveluasiointi Jumalniemen jäteasemalla on mahdollista pitkänäperjantaina 29.3. sekä pääsiäispäivinä sunnuntaina 31.3. ja maanantaina 1.4. klo 9–18, kun palvelun ostaa etukäteen verkkokaupasta.