Ahlmanintien jäteaseman työntekijät on valittu yleisöäänestyksessä 472 äänellä vuoden 2022 positiivisin kouvolalainen -kilpailun voittajiksi. Asia julkistetaan tänään 17.8. ilmestyvässä PK-lehdessä ja palkinto jaetaan tulevana perjantaina 19.8. järjestettävässä Taiteiden yö -tapahtumassa. Positiivisuuskilpailun organisoijina toimivat Kouvolan Nuorkauppakamari ja PK-lehti kumppaneineen.

PK-lehti kävi viime viikolla haastattelemassa Ahlmanintien jäteaseman työntekijöitä tuoreen tittelin tiimoilta. Jutussa julkaistuissa asiakaskommenteissa voittajia kuvaillaan näin:

Asenne kohdillaan ja hyvä meininki. Ovat kiireessäkin avuliaita. Hyvä palvelu, kohteliaat ja työnsä osaavat heput.

Ahlmanintien työyhteisöä haastattelussa edustaneet Veli-Matti Rasilainen ja Juha-Pekka Sutela luonnehtivat voittoa mukavaksi tunnustukseksi. He kertovat, että kiitosta hyvästä palvelusta ja selkeistä lajitteluohjeista tulee asiakkailta myös suoraan.

”Sen takiahan me täällä olemme, että autamme”, Rasilainen ja Sutela toteavat lehden haastattelussa ja nostavat esille myös hyvän työyhteisön merkityksen:

”Kun on hyvä työporukka, on myös hyvä meininki. Ja se välittyy myös asiakkaille.”

Juttu kokonaisuudessaan on luettavissa täältä.

Kymenlaakson Jäte onnittelee ja kiittää lämpimästi koko Ahlmanintien jäteaseman porukkaa!

Jäteaseman työntekijöitä työkoneen edessä.
Hymyt kiertämään! Kuvassa Ahlmanintien jäteaseman työyhteisöä edustavat Jesse Konttila, Veli-Matti Rasilainen, Miika Korpi ja Henri Kalander. Jäteaseman kenttätyössä on viisi vakituista työntekijää, joiden lisäksi jäteasema työllistää kausityöntekijöitä.