Kouvolan ja Iitin taajamiin järjestetään maksullinen puutarhajätteiden noutopalvelu. Kymenlaakson Jäte Oy:n järjestämän palvelun voi tilata 3.10.–11.11. Palvelun voi tilata niin pientaloihin kuin taloyhtiöillekin.

Keräysautoon otetaan vastaan haravointijätettä sekä haketuskelpoisia oksia ja risuja. Haravointijätteen noudon hinta on 10 €/irto-m³ ja oksien ja risujen hinta 5 €/irto-m³.

Nouto maksetaan käteisellä tai laskulla, laskutuslisä on 5 € (hinnat sis. alv:n 24 %).

Noudot tilataan Jätehuolto E. Parkkiselta

Puutarhajätteiden nouto tilataan suoraan keräyksen hoitavalta Jätehuolto E. Parkkiselta, numerosta 05 365 6303. Tilaajan tulee ilmoittaa, jos jätettä on yli 5 m³. Tilatessa kerrotaan myös, onko kyse oksista ja risuista vai haravointijätteestä.

Tarvittaessa asiakkaan tulee auttaa jätteiden kuormauksessa. Jos haravointijäte on pakattu jätesäkkeihin, pyritään se purkamaan kuormaamisen yhteydessä.

Puutarhajätteet voi viedä myös jäteasemille

Puutarhajätettä voi myös itse viedä Kouvolan ja Iitin jäteasemille. Haketuskelpoiset risut ja oksat otetaan Kymenlaakson Jäte Oy:n jäteasemilla maksutta vastaan. Haravointijätteen hinta on 6 €/m³, poikkeuksena Keltakankaan jäteasema, missä haravointijäte on maksutonta. Jaalan jäteasemalla ei vastaanoteta puutarhajätteitä, mutta niiden vastaanotosta voi sopia Kalevi Lahtosen kanssa, p. 0400 884 163.