Kymenlaakson Jäte aloittaa jätteenkuljetukset Pyhtään kaikilta asuinkiinteistöiltä heinäkuussa 2023. Kuljetusten suunnittelua varten pyydämme Pyhtään omakoti- ja paritaloasukkaita sekä mökkiläisiä ilmoittamaan tiedot jäteastioista ja niiden tyhjennysväleistä oma-asiointipalvelussa, joka avautuu 12.12.2022 osoitteessa oma.kymenlaaksonjate.fi.

Poimi kirjautumiseen tarvittavat tiedot joulukuussa saapuvasta ekomaksulaskusta!

Palveluun kirjautumista varten tarvitset asiakasnumeron ja vuoden 2022 ekomaksulaskun numeron. Löydät ne vuoden 2022 ekomaksulaskusta. Pyhtään kotitalousasiakkaat saavat tämänvuotiset ekomaksulaskunsa joulukuun alkupuolella. Osa laskuista postitettiin jo 2.12. ja loput postitetaan 9.12.

Ohjeet jäteastiatietojen ilmoittamiseen löytyvät myös ekomaksulaskun liitteenä olevasta tiedotteesta. Siitä puuttui kuitenkin maininta, että oma-asiointipalvelu avautuu vasta 12.12.

Jos olet siis jo saanut tämänvuotisen ekomaksulaskun, pyydämme sinua odottamaan vielä muutaman päivän (12.12. asti) tietojen ilmoittamisen kanssa.

Oma-asiointia kannattaa käyttää tietojen ilmoittamiseen, koska näin tiedot siirtyvät nopeammin kuljetusrekisteriin. Ensi vuoden aikana oma-asiointia tullaan myös laajentamaan niin, että sen kautta voi mm. tarkistaa oman jäteastian tyhjennysajankohdat.

Ilmoitathan jäteastiasi tiedot oma-asioinnissa 31.1.2023 mennessä:

Entä jos en voi käyttää oma-asiointia?

Jos oma-asiointipalvelun käyttö ei ole mahdollista, voit ilmoittaa jäteastiasi tiedot nettilomakkeella.

Jos et ilmoita tietoja, tulee jäteastian tyhjennysväliksi alussa automaattisesti 2 viikkoa. Ensimmäinen tyhjennys tehdään viikkojen 27–29 aikana.

Lisätietoja Pyhtään jätteenkuljetusten muutoksesta löydät täältä.