Kevään Roskaviesti-lehti jaetaan tällä viikolla omistajakuntiemme vakituisille kotitalouksille osoitteettomana. Lisäksi lehti lähetetään osoitteellisena alueellamme vapaa-ajan asunnon omistaville, mutta muualla kuin toimialueellamme vakituisesti asuville heidän kotiosoitteisiinsa.  Jakelumäärä on noin 129 000 kappaletta. Jakelun tarkka ajankohta voi hiukan vaihdella riippuen Postin jakelupäivistä eri alueilla.

Roskaviestissä kerrotaan, miten Kymenlaakson Jäte valmistautuu toukokuussa käynnistyviin pientalojen biojätteen kuljetuksiin. Lehdessä neuvotaan myös kompostoinnin aloittamisessa.

Lisäksi kerrotaan Kymenlaakson Jätteen tarjoamasta Korjaa.se -verkkopalvelusta, josta asukkaat voivat etsiä korjaajaa erilaisille kodin tavaroille ja vaatteille. Lehdessä kerrotaan myös, mille ekopisteille on talven aikana on tuotu uusia muovipakkausten ja kartongin keräysastioita.

Tärkeää tietoa ovat myös aikataulut vaarallisten jätteiden, sähkölaitteiden ja metalliromujen keräyskierroksille ja muihin kesäkauden palveluihin.