Tämän syksyn Roskaviesti jaettiin eilen keskiviikkona 29.11. toimialueemme jokaiseen vakituiseen asuntoon julkisena tiedotteena.

Lehden pääteemana on tällä kertaa Haminan, Kotkan ja Kouvolan isoimpien taajamien omakoti- ja paritaloille ensi vappuna tuleva lakisääteinen biojätteiden erilliskeräysvelvoite. Kerromme vaihtoehdoista velvoitteen hoitamiseksi, ohjeistamme keräysvelvollisia ja motivoimme asukkaita biojätteiden lajitteluun. Lisäksi esittelemme uutta, pientaloille suunnattua biojätteen astiapalveluamme, joka sisältää tuulettuvan biojäteastian ja sen tyhjennykset.

Lehden toisena isompana teemana on erityisesti uusien jätteenkuljetusasiakkaidemme neuvonta. Kuljetuspalveluidemme piiriin tuli kesällä tuhansia uusia kiinteistöjä kuudesta kunnasta. Annamme vinkkejä jäteastioiden käyttöön ja jätepisteiden järjestelyihin sekä jätehuollon asiointiin.

Syksyn muita teemoja ovat mm. ekopisteille vuodenvaihteessa tulevat uudet muovipakkaus- ja kartonkikeräykset, Haminan ja Kouvolan jäteasemien uudistukset, poistotekstiilikeräys sekä ensi vuoden jätetaksat.

Lehden sähköistä versiota pääset selailemaan myös nettisivuillamme.

Tiedotuslehtemme Roskaviesti jaetaan Kymenlaakson, Iitin, Mäntyharjun, Lapinjärven ja Pertunmaan asukkaille kahdesti vuodessa.