Perinteiset Kouvolan Tavaranvaihtopäivät järjestetään perjantaina ja lauantaina 4.-5. toukokuuta. Tapahtumapaikkana on Pohjola-talon alakerta, Postin vieressä, osoitteessa Kauppamiehenkatu 4. Ovet ovat avoinna perjantaina 4.5. klo 10–17 ja lauantaina 5.5. klo 10–14.

Tuo tullessas, vie mennessäs

Tavaranvaihtopäivillä vaihdetaan käyttökelpoista tavaraa. Tapahtumaan voi tuoda ehjiä ja puhtaita tavaroita, jotka ovat jääneet itselle tarpeettomiksi. Tapahtumasta voi myös viedä mukanaan mitä haluaa – ilmaiseksi.

Tavaranvaihtoon voi tuoda vaikkapa vaatteita, kodintekstiilejä, astioita, leluja, koruja ja muita kodin tarvikkeita. Tuotavien vaatteiden tulee ehdottomasti olla puhtaita, ehjiä ja käyttökelpoisia. Rikkinäiset, likaiset tai muuten käyttökelvottomat tekstiilit voi laittaa kodin loppujäteastiaan.

Tapahtumassa emme voi ottaa vastaan kirjoja emmekä suurikokoisia tavaroita ja kodinkoneita, kuten kuvaputkitelevisioita. Vastaanotto päättyy lauantaina klo 13.

Oheisteemana pyöräily ja väistämissäännöt

Tavaranvaihtopäivien yhteydessä Liikenneturva antaa kesäkauden aloittamisvinkkejä pyöräilijöille. Liikenneturvan pisteellä kerrataan myös väistämissääntöjä.

Tapahtuman järjestää KERKKO

Kouvolan Tavaranvaihtopäivät järjestetään kahdesti vuodessa, keväisin ja syksyisin. Tapahtuman järjestää KERKKO-verkosto eli Kouvolan seudun Kestävän kehityksen verkosto. Mukana järjestelyissä ovat Kouvolan kaupungin ympäristöpalvelut, ekotukihenkilöt ja kansalaisopiston kotitalousneuvonta sekä Kymijoen Tukipuu ry, Liikenneturvan Kouvolan toimipiste, Kymenlaakson Martat ja Kymenlaakson Jäte.