Tämän syksyn Kouvolan Tavaranvaihtopäivät järjestetään perjantaina 17.11. ja lauantaina 18.11.2017.  Tapahtuma järjestetään tällä kertaa Kouvolan keskustassa, Pohjola-talon alakerrassa, Postin vieressä. Tavaranvaihtopäivät järjestetään Kerkko-verkoston toimijoiden yhteistalkoilla kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä.

Tavaranvaihtopäivät -tapahtuman osoite on Kauppamiehenkatu 4, Kouvola. Ovet ovat avoinna perjantaina 17.11. kello 10–17 ja lauantaina 18.11. kello 10–14.

”Tuo tullessas, vie mennessäs”

Tavaranvaihtopäivillä tarpeettomaksi käynyt, mutta vielä käyttökelpoinen tavara voi löytää uuden käyttäjän. Tavaranvaihtopäiville voi siis tuoda ehjiä, puhtaita ja käyttökelpoisia tavaroita ja viedä mukanaan mitä haluaa – ilmaiseksi.
Tavaranvaihtoon voi tuoda hyväkuntoisia vaatteita, kodintekstiilejä, astioita ja muita kodin tarvikkeita, pieniä kodinkoneita, leluja ja vaikkapa koruja. Kirjoja tapahtumassa ei kuitenkaan voida ottaa vastaan.

Oheisteemana talvipyöräily, mukana myös kahvio

Tavaranvaihtopäivien yhteydessä Liikenneturvan Kouvolan toimipiste jakaa tietoa heijastimista, valoista ja turvallisesta talvipyöräilystä kuten nastarenkaista. Liikenneturvan pisteellä on myös arvonta, jossa on talvipyöräilyyn liittyvä palkinto.
Lisäksi päivien yhteydessä Martat pitävät pientä kahvilaa, joka on avoinna koko tapahtuman ajan. Lisäksi Kouvolan Kukko-Martat ovat mukana tapahtumassa myymässä itse tehtyjä ruokatuotteita ja hunajaa.

KERKKO järjestää Tavaranvaihtopäivät

Tavaranvaihtopäivät järjestää KERKKO-verkosto eli Kouvolan seudulla toimiva Kestävän kehityksen verkosto. Tämänkertaisen tapahtuman järjestelyistä huolehtivat Kouvolan kaupungin ympäristöpalvelut, ekotukihenkilöt ja kansalaisopiston kotitalousneuvonta, Kymijoen Tukipuu ry, Kouvolan korttelikodit ry, Liikenneturvan Kouvolan toimipiste, Kymenlaakson Martat ja Kymenlaakson Jäte.