Tule meille kesäksi tekemään merkityksellistä työtä ympäristön hyväksi! Kymenlaakson Jäte etsii yhtä kesätyöntekijää Pertunmaan ja Mäntyharjun jäteasemille kolmen kuukauden työsuhteeseen.

Mitä työ pitää sisällään?

Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti asiakaspalvelua, asiakkaiden opastusta, jätteiden lajittelua sekä kassatyötä.

Ketä etsimme?

Emme edellytä hakijoilta pohjakoulutusta, mutta arvostamme ympäristöalan opintoja tai muuta soveltuvaa koulutusta ja kokemusta. Etsimme henkilöä, jolla on positiivinen asenne ja hyvät asiakaspalvelutaidot. Työ sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat kesätyösi olevan merkityksellistä ja edistävän kestävää kehitystä. Työn luonteen vuoksi tarvitset oman kulkuneuvon, sillä työskentelet kahdessa toimipisteessä.

Työaika ja aloitus

Kesätyö alkaa toukokuussa. Viikkotyöaika on 38,25 tuntia, ja se sisältää myös lauantaityötä.

Miten haet?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse viimeistään pe 5.4.2024 klo 23.59 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)kymenlaaksonjate.fi. Muista merkitä viestisi otsikkoon ”Kesätyöntekijä”. Toimi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Miksi Kymenlaakson Jäte?

Liittymällä joukkoomme saat mahdollisuuden kehittyä ympäristöalan ammattilaisena organisaatiossa, joka on sitoutunut työskentelemään puhtaamman ympäristön puolesta.

Tehtävässä noudatetaan Avainta ry:n työehtosopimusta.

Lähetä hakemuksesi jo tänään ja tule osaksi tiimiämme, joka tekee merkityksellistä työtä puhtaamman ympäristön puolesta!