Kymenlaakson Jäte haluaa kannustaa kaikkia asiakkaitaan vaihtamaan jätelaskun ja ekomaksun e-laskuksi. Järjestämme kaikille paperi- ja suoramaksulaskun e-laskuun 31.8.2021 mennessä vaihtaneille asiakkaille kilpailun, jossa voi voittaa sähköpotkulaudan. Palkinnon arvo on noin 400 euroa.

Arvomme yhden sähköpotkulaudan kaikkien e-lasku asiakkaiden kesken ja yhden e-laskuun aikavälillä 1.4.-31.8. vaihtaneiden asiakkaiden kesken.

Miksi vaihtaisin e-laskuun?

E-lasku on helppo, turvallinen ja ympäristöystävällinen tapa vastaanottaa ja maksaa laskuja. Vähennät paperin määrää, eikä sinun tarvitse enää itse näppäillä viitenumeroita tai muita tietoja. Sinun ei myöskään tarvitse miettiä tai huolehtia laskusi saapumisesta ajallaan.

E-lasku otetaan käyttöön omassa verkkopankissa. Helpoiten se onnistuu laskun maksamisen yhteydessä, sillä useimmat pankit ehdottavat tässä kohtaa e-laskuun siirtymistä. E-laskun tilaamisen jälkeen laskut tulevat jatkossa suoraan verkkopankkiisi. E-laskun voit asettaa menemään maksuun automaattisesti tai vasta sitten, kun olet hyväksynyt maksun. Tarkempia ohjeita ja neuvoja saat omasta pankistasi.

Jos saat Kymenlaakson Jätteeltä sekä jäteastian tyhjennyslaskun että ekomaksulaskun, on sinulla kaksi eri asiakasnumeroa. Tämä johtuu siitä, että ekomaksujen saajat ja jätteenkuljetuksen asiakkaat ovat eri rekisterissä. Tilaamalla e-laskun sekä tyhjennys- että ekomaksulaskulle tuplaat mahdollisuutesi voittaa.

(Artikkelikuva: © deagreez – stock.adobe.com)