Nouse satulaan ja polje aina myötätuulessa! Kymenlaakson Jäte järjestää kaikille paperi- ja suoramaksulaskun e-laskuun 31.10.2019 mennessä vaihtaneille asiakkailleen kilpailun, jossa voi voittaa sähköpyörän. Palkinnon arvo on noin 2500 euroa. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki asiakkaat, jotka ovat vaihtaneet e-laskuun lokakuun 2019 loppuun mennessä. Myös jo aiemmin e-laskuun vaihtaneet asiakkaat ovat mukana arvonnassa.

E-lasku on helppo ja ympäristöystävällinen tapa vastaanottaa ja maksaa laskuja. Vähennät paperin määrää, eikä sinun tarvitse enää itse näppäillä viitenumeroita tai muita tietoja.

E-lasku otetaan käyttöön omassa verkkopankissa. Helpoiten se onnistuu laskun maksamisen yhteydessä, sillä useimmat pankit ehdottavat tässä kohtaa e-laskuun siirtymistä. E-laskun tilaamisen jälkeen laskut tulevat jatkossa suoraan verkkopankkiisi. E-laskun voit asettaa menemään maksuun automaattisesti tai vasta sitten, kun olet hyväksynyt maksun. Tarkempia ohjeita ja neuvoja saat omasta pankistasi.

Jos saat Kymenlaakson Jätteeltä sekä jäteastian tyhjennyslaskun että ekomaksulaskun, on sinulla kaksi eri asiakasnumeroa. Tämä johtuu siitä, että ekomaksujen saajat ja jätteenkuljetuksen asiakkaat ovat eri rekisterissä. Tilaamalla e-laskun sekä tyhjennys- että ekomaksulaskulle tuplaat mahdollisuutesi voittaa.

Nyt kannattaa vaihtaa e-laskuun!

(Artikkelikuva: © Lassedesignen – stock.adobe.com)