Sähköinen asiointi: jäteastioiden tyhjennykset tai niiden laskutus

Huomaathan, että asiointipalvelu koskee ainoastaan Kotkan, Kouvolan, Iitin, Mäntyharjun ja Pyhtään asuinkiinteistöjä. Muissa kunnissa loppujätteen kuljetukset tilataan yksityisiltä yrityksiltä.

Tällä lomakkeella voit hoitaa kiinteistön loppujäteastian tyhjennyksiä koskevia asioita. Pakkausjätekeräyksille on erilliset lomakkeet: bio- ja pakkausjätteet (bio, lasi, metalli, kartonki) ja paperin keräykselle oma, erillinen lomakkeensa.

Mikäli haet pidennettyä tyhjennysväliä loppujäteastialle, sinun tulee lisäksi täyttää erillinen kompostointi-ilmoituslomake Kymen jätelautakunnan nettisivuilla. Jos kompostointi-ilmoitus on jo tehty 20.5.2022 jälkeen, niin uutta ilmoitusta ei nyt tarvitse tehdä. Myös biojätteen erilliskeräys oikeuttaa pidempään tyhjennysväliin. Biojätteen erilliskeräykseen voivat liittyä suuremmissa taajamissa sijaitsevat asuinkiinteistöt (lomakkeella bio- ja pakkausjätteet).

Täytä kaikki tähdellä (*) merkityt kohdat järjestyksessä alusta alkaen, sillä täytettävät kentät muuttuvat valintojesi mukaan.