Noutopalvelu on tilattavissa Kouvolassa, Iitissä, Kotkassa, Pyhtäällä, Haminassa Virolahdella ja Miehikkälässä.

Pientalot ja taloyhtiöt voivat tilata maksullisen noutopalvelun puutarhajätteilleen. Puutarhajätteitä noudetaan Kouvolassa, Iitissä, Kotkassa, Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä ajalla 22.4.–31.5.

Tilauksia otetaan vastaan 22.4.–24.5. välisenä aikana.

Keräysauton kyytiin otetaan haketuskelpoisia oksia ja risuja sekä haravointijätettä.

Noudon hinta on 16 €/irto-m³ (sisältää alv:n 24 %). Maksutapoina käyvät pankki- ja luottokortit, MobilePay ja sähköpostilasku (sähköpostilaskusta peritään laskutuslisä 6,20 €).

Noudon tilaaminen

Noutopalvelun voi tilata sähköisellä lomakkeella, jonka löydät täältä (lomake avautuu käyttöön ma 22.4.). Vaihtoehtoisesti noudon voi tilata puhelimitse keräyksen hoitavalta Läänin Kuljetus Oy:ltä numerosta 0201 224250, arkisin kello 8-15. Läänin Kuljetus Oy:n urakoitsija ilmoittaa tekstiviestillä tilaajille keräyspäivän, kun tilauksia on kertynyt riittävästi.

Ohjeita keräykseen

  • Jätteet tulee kasata paikkaan, johon pääsee helposti jäteautolla.
  • Oksat ja haravointijätteet noudetaan eri kierroksilla, joten niitä ei pidä sekoittaa keskenään.
  • Haravointijätteet on hyvä kerätä pusseihin tai astioihin lastauksen helpottamiseksi.
  • Oksia ja risuja ei tarvitse katkoa. Ne poimitaan kyytiin nostokouralla tien vierestä.

Puutarhajätteet voi viedä myös jäteasemalle

Haketuskelpoiset risut ja oksat otetaan maksutta vastaan jäteasemilla. Haravointijätteen hinta on 8 €/m³. Jäteasemakohtaiset ohjeet ja aukioloajat löytyvät hinnastosta. Jäteasemille voi toimittaa puutarhajätteitä henkilöauton peräkärryyn mahtuvan määrän kerrallaan. Maksuvälineenä käyvät pankkikortti ja MobilePay (pois lukien Kausala, Elimäki ja Jaala).