Puutarhajätteen noutopalvelu

Järjestämme maksullisen puutarhajätteiden noutopalvelun keväisin ja syksyisin Kotkassa, Pyhtäällä, Haminassa, Virolahdella, Miehikkälässä, Kouvolassa ja Iitissä.

Keräysauton kyytiin otetaan:

Tilaukset ja hinnat

Kevään 2024 keräys järjestetään 22.4-31.5.2024.

Tilauksia otetaan vastaan 22.4.- 24.5. välisenä aikana.

Noudon voi tilata 22.4. lähtien sähköisellä tilauslomakkeella keräyksen hoitavalta Läänin Kuljetus Oy:ltä. Vaihtoehtoisesti noudon tilata voi myös puhelimitse 22.4. alkaen numerosta 0201 224250.

Noudon hinta on 16 €/irto-m³ (sis. alv. 24 %).

Maksutapoina käyvät pankki- ja luottokortit, MobilePay ja sähköpostilasku (sähköpostilaskusta peritään laskutuslisä 6,20 euroa).

Taloyhtiöille ja maatiloille on vaihtoehtona myös lasku. Laskutusasiakkaan ei tarvitse olla paikalla jätteitä noudettaessa. Laskulla maksettaessa laskutuslisä on 6,20 €.

Ohjeita keräykseen

  • Oksat ja haravointijätteet noudetaan eri kierroksilla, joten niitä ei pidä sekoittaa keskenään.
  • Jätteet tulee kerätä lähelle tietä, jotta ne saadaan kuormattua.
  • Oksia ei tarvitse katkoa. Ne poimitaan kyytiin nostokouralla.
  • Haravointijätteet tulee kerätä pusseihin tai astioihin lastauksen helpottamiseksi. Esimerkiksi vanha, käytöstä poistettu jäteastia käy hyvin. Huom. suursäkkejä ei saa käyttää haravointijätteen pakkaamiseen.
  • Kouvolassa ja Iitissä noutopäivät ovat keskiviikkoisin, Kotkassa, Pyhtäällä, Haminassa, Virolahdella ja Miehikkälässä torstaisin.

Vastaanotto jäteasemilla

Jäteasemat vastaanottavat asukkaiden puutarhajätteitä aina aukioloaikoinaan. Jäteasemille voi toimittaa puutarhajätteitä henkilöauton peräkärryyn mahtuvan määrän kerrallaan.

Katso täältä jäteasemien yhteystiedot ja hinnastot.