Tilaukset verkkolomakkeella 15.5. mennessä, maksu ensisijaisesti laskulla tai pankkikortilla

Pientalot ja taloyhtiöt voivat tilata maksullisen noutopalvelun puutarhajätteilleen. Kymenlaakson Jätteen järjestämä keräys toteutetaan Kouvolassa, Iitissä, Kotkassa, Haminassa ja Pyhtäällä 8.4.–22.5. Tilauksia otetaan vastaan 15.5. asti.

Keräysauton kyytiin otetaan haketuskelpoisia oksia ja risuja sekä haravointijätettä.

Noudon hinta on 13 €/irto-m³ (sisältää alv:n 24 %).

Ensisijaisia maksuvaihtoehtoja ovat lasku tai pankkikortti. Käteisen käyttöä ei suositella epidemia-aikana. Jos asiakas maksaa laskulla, hänen ei tarvitse olla paikalla jätteitä noudettaessa. Laskulla maksettaessa laskutuslisä on 6,20 €.

Tilaukset verkkolomakkeella

Noutopalvelun voi tilata sähköisellä tilauslomakkeella. Vaihtoehtoisesti noudon voi tilata puhelimitse keräyksen hoitavalta Läänin Kuljetus Oy:ltä numerosta 05 230 7300, arkisin kello 8-15.

Läänin Kuljetus Oy ilmoittaa tilaajille keräyspäivän, kun tilauksia on kertynyt riittävästi.

Ohjeita keräykseen

Jätteet tulee kasata paikkaan, johon pääsee helposti jäteautolla. Oksat ja haravointijätteet noudetaan eri kierroksilla, joten niitä ei pidä sekoittaa keskenään.

Haravointijätteet on hyvä kerätä pusseihin tai astioihin lastauksen helpottamiseksi.

Oksia ja risuja ei tarvitse katkoa. Ne poimitaan kyytiin nostokouralla tien vierestä.

Puutarhajätteet voi viedä myös jäteasemalle

Puutarhajätettä voi myös itse viedä jäteasemalle. Haketuskelpoiset risut ja oksat otetaan maksutta vastaan. Haravointijätteen hinta on 8 €/m³. Epidemia-aikana jäteasemilla suositaan korttimaksua, mieluiten lähimaksua.