Mäntyharjun sako- ja umpikaivojen tyhjentäjä vaihtuu 1.1.2017 alkaen. Jatkossa kaivojen tyhjennykset tilataan Kymenlaakson Jäte Oy:ltä.

Kymenlaakson Jäte Oy kilpailutti Mäntyharjun sako- ja umpikaivojen tyhjennysurakan aiemmin tänä vuonna. Urakoitsijaksi valittiin Jätehuolto Laine Oy. Tyhjennyksiin liittyvän asiakaspalvelun ja laskutuksen hoitaa jatkossa Kymenlaakson Jäte Oy.

Tyhjennykset voi tilata sähköisellä lomakkeella tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun, p. 05 744 3474 tai asiakaspalvelu@kymenlaaksonjate.fi. Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-16.

Tyhjennysten tilausta ei kannata jättää viime tinkaan, jotta säiliö ei esimerkiksi juhlapyhinä yhtäkkiä täyty. Tyhjennykset pystytään tekemään 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Kaivotyhjennysten hintoihin muutoksia

Kymen jätelautakunta on vahvistanut Mäntyharjun sako- ja umpikaivojen tyhjennysten uuden hinnaston, joka tulee voimaan 1.1.2017. Hinnat nousevat hieman.

Uudet hinnat on nähtävillä täällä. Lisäksi hinnat kerrotaan kirjeessä, joka lähetetään kaikille sako- ja umpikaivotyhjennysten asiakasrekisterissä oleville mäntyharjulaisille lähiaikoina.