Kymenlaakson Jäte Oy on voittoa tavoittelematon, kuntien omistama, jätehuoltoyhtiö. Mikäli toimintamme tuloksena tulee voittoa, se käytetään ensisijaisesti jätehuoltopalveluiden kehittämiseen. Mahdollisuuksien mukaan edistämme tuloksesta myös toiminta-alueemme elinvoimaisuutta ja hyvinvointia sponsoroinnilla.

Hakemukset sähköisen lomakkeen kautta

Sponsorointituen hakeminen tapahtuu jatkossa nettisivuillamme olevan sähköisen lomakkeen kautta. Hakemuksen voit täyttää milloin vain.

Sähköisen sponsorihakemuksen sekä lisätiedot löydät täältä: www.kymenlaaksonjate.fi/kymenlaakson-jate-oy/sponsorointihakemus/

Hakemusten käsittely ja päätös sponsorointituesta

Arvioimme sponsoroitavia kohteita seuraavilla kriteereillä:

  1. Sponsoroitava toiminta on vastuullista ja kestävää.
  2. Sponsoroitava toiminta edistää paikallista hyvinvointia ja/tai elinvoimaisuutta.
  3. Sponsoroitava toiminta liittyy Kymenlaakson Jätteen toimialaan tai edistää Kymenlaakson Jätteen tavoitteita ja arvoja.
  4. Sponsoroitava toiminta on vastavuoroista Kymenlaakson Jätteen kanssa.

Käsittelemme hakemukset kolme kertaa vuodessa, huhti-, joulu- ja elokuun alussa. Ilmoitamme päätöksistä kaikille hakijoille kahden viikon sisällä hakuajan päätyttyä. Seuraava haku päättyy 30.11.2021.

Pienet tuki-ilmoitukset

Pienet tuki-ilmoitushakemukset, joiden suuruus on alle 200 euroa, käsittelemme 1-2 viikon välein ja ilmoitamme päätöksistä kaikille hakijoille