Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä haemme uusia työkavereita seuraaviin tehtäviin:

Asiakaspalvelija, kesälomien sijainen jätteenkuljetusten asiakaspalveluun

Haemme kesäksi 2019 asiakaspalvelijaa hoitamaan kesälomien sijaistamista jätteenkuljetusten asiakaspalvelussa. Työn kesto on 5 kuukautta, toukokuusta syyskuuhun.

Työtehtävät:

  • asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköisesti
  • ajojärjestelyn avustavat tehtävät
  • asiakasrekisterin ylläpitotehtävät
  • laskutuksen valmistelevat tehtävät

Pääasiallinen työpaikka on yhtiömme toimisto Kouvolan Keltakankaalla. Työtä voi mahdollisesti olla myös toimiston ulkopuolella, kohdekartoitusten parissa.

Haemme joukkoomme sanavalmista, reipasta ja työtä pelkäämätöntä tuuraajaa, joka on tottunut työskentelemään tietokoneella.

Hakemukset ja lisätiedot

Lisätietoja työstä antaa asiakaspalvelupäällikkö Virpi Leppälä, p. 0400 290 273 tai virpi.leppala(at)kymenlaaksonjate.fi.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelo tulee toimittaa 15.2. mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)kymenlaaksonjate.fi. Laita viestin otsikoksi ”Jätteenkuljetusten asiakaspalvelun sijaisuus”.

Avoimet hakemukset

Voit lähettää meille myös vapaamuotoisen avoimen työhakemuksen ansioluetteloineen osoitteeseen:
rekrytointi(at)kymenlaaksonjate.fi

Töissä Kymenlaakson Jätteellä

Yhtiössämme työskennellään monissa erilaisissa jätehuollon tehtävissä. Joukkoomme kuuluu mm. jäteasemanhoitajia jäteasemilla, jätteenkuljetusten ajojärjestelijöitä ja laskuttajia toimistolla sekä jätehuoltotyöntekijöitä Keltakankaan jätekeskuksessa. Osa henkilökunnasta on tytäryhtiömme Ekokaari Oy:n palveluksessa.

Vakituisen henkilökunnan lisäksi joukkoomme kuuluu kesätyöntekijöitä, siviilipalveluksen suorittajia ja harjoittelussa olevia opiskelijoita.

Yhtiömme toimisto ja jätekeskus sijaitsevat Keltakankaalla Kouvolassa. Jäteasemia meillä on Haminassa, Iitissä, Kouvolassa, Kotkassa, Lapinjärvellä ja Mäntyharjulla.

Henkilöstömme vaihtuvuus on pientä. Suuri osa meistä on työskennellyt jätehuollon parissa jo yli kymmenen vuoden ajan.

Työnantaja pitää meistä huolta mm. liikuntaseteleiden, hyvien työterveyspalveluiden ja yhteisten työhyvinvointitapahtumien muodossa. Osaamisemme pysyy ajan tasalla kouluttautumalla.