Avoimet työpaikat

Poistettu: Kymenlaakson Jäte Oy hakee ympäristökouluttajan äitiysloman sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen. Ympäristökouluttajana tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluvat jäteneuvonnan ja ympäristökoulutuksen suunnittelu ja toteuttaminen sekä aineistojen tuottaminen. Kohderyhmänä ovat yhtiön koko toimialueen asukaat, erityisesti koululaiset. Odotamme sinulta hyvää osaamista ympäristöalalta, kasvatus-, opetus- tai neuvontakokemusta sekä esiintymistaitoja.

 

Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen.

 

Töissä Kymenlaakson Jätteellä

Yhtiössämme työskennellään monissa erilaisissa jätehuollon tehtävissä. Joukkoomme kuuluu mm. jäteasemanhoitajia jäteasemilla, jätteenkuljetusten ajojärjestelijöitä ja laskuttajia toimistolla sekä jätehuoltotyöntekijöitä Keltakankaan jätekeskuksessa. Osa henkilökunnasta on tytäryhtiömme Ekokaari Oy:n palveluksessa.

Vakituisen henkilökunnan lisäksi joukkoomme kuuluu kesätyöntekijöitä, siviilipalveluksen suorittajia ja harjoittelussa olevia opiskelijoita.

Yhtiömme toimisto ja jätekeskus sijaitsevat Keltakankaalla Kouvolassa. Jäteasemia meillä on Haminassa, Iitissä, Kouvolassa, Kotkassa, Lapinjärvellä ja Mäntyharjulla.

Henkilöstömme vaihtuvuus on pientä. Suuri osa meistä on työskennellyt jätehuollon parissa jo yli kymmenen vuoden ajan.

Työnantaja pitää meistä huolta mm. liikuntaseteleiden, hyvien työterveyspalveluiden ja yhteisten työhyvinvointitapahtumien muodossa. Osaamisemme pysyy ajan tasalla kouluttautumalla.

Avoimet hakemukset

Voit lähettää meille vapaamuotoisen avoimen työhakemuksen ansioluetteloineen osoitteeseen:
rekrytointi(at)kymenlaaksonjate.fi