Materiaalitulvan sankarit-peli

Peli on Kymenlaakson Jätteen kehittämä nettipohjainen, omilla puhelimilla tai tableteilla suoritettava peli, jossa lapsia ja nuoria tutustutetaan materiaalien kiertoon. Pelissä on erilaisia tehtävätyyppejä ja se on tarkoitettu 3.-6.-luokkalaisille. Peliä on tarkoitus pelata koulun tiloissa: sisällä ja ulkona.

Peli on rakennettu Seppo-alustalle: https://seppo.io/fi/

Jos sinulla on Seppo-tunnukset, voit ladata pelin itsellesi Seppon pelikirjastosta ja tällöin pääset muokkaamaan peliä mielesi mukaan. Peli löytyy hakusanalla “Materiaalitulvan sankarit”. Voit myös halutessasi ladata itsellesi suoraan allaolevien linkkien kautta pelistä sellaisen version, jota ei pysty muokkaamaan. Tällöin peli latautuu omille Seppo-tunnuksiesi taakse näkyviin. Pelin ohjausnäkymän kautta pääset jakamaan ohjaamaasi peliin johtavan pin-koodin oppilaillesi.

Jos sinulla ei ole Seppo- tunnuksia eli ohjaajatunnuksia, voit luoda maksutta pelin ohjaamiseen oikeuttavat tunnukset allaolevien linkkien kautta. Tällöin et tarvitse aktivointikoodia. Tunnukset lähetetään sähköpostiisi. Näitä suorien linkkien takana olevia pelien sisältöä ei voi muokata itse. Pelin ohjausnäkymän kautta pääset jakamaan ohjaamaasi peliin johtavan pin-koodin oppilaillesi.

Materiaalitulvan sankarit (3.-6.lk), Aktivointikoodi: materiaalitulva

Pääset peleihin käsiksi myös Seppon verkkokaupan sivulla kohdasta “Lataa sponsoroidut peli” ja syöttämällä ylläolevan aktivointikoodin. Ole tarkkana, että isot ja pienet kirjaimet ovat oikein!

Pelin reaaliaikainen ohjaus onnistuu hyvin myös etäyhteydellä! Kysy lisää ja tilaa pelinohjaus ympäristökouluttajalta

Laura Sartamo

laura.sartamo@kymenlaaksonjate.fi tai puh. 044 788 7940

Täältä voit ladata pdf-muotoisen ohjeen opettajalle ja pelaajille